Mei – juni 2020

Mededelingen naar aanleiding van de coronacrisis  mei 2020

Beste KBO-leden

Wederom een korte aangepaste nieuwsbrief in verband met het coronavirus.

Nog steeds mogen we geen activiteiten houden en blijft ook dorpshuis Nisipa gesloten. Wel is het bestuur erg blij dat de bezorgers en bezorgsters van de ONS dit blad, met deze nieuwsbrief, blijven rondbrengen. Heel veel dank daarvoor ! En ook al is deze nieuwsbrief kort we hopen toch samen met de ONS op deze manier maandelijks “contact” te hebben.

Laat ons hopen dat we de langste tijd van het niet kunnen houden van diverse activiteiten gehad hebben en dat we straks weer op de gebruikelijke manier actief kunnen worden.

Blijf gezond !

Biljart:                                                                                                                                             .

De huidige stand van de Belgische competities wordt de eindstand .

Nispen 1en Nispen 2 hebben de 4e en 6e plaats behaald.

Nispen gemeentelijk behaalde de 5e plaats.

De prijsuitreiking die op 4 juni was vastgelegd wordt verplaatst naar een latere datum.

Over de Wouwse Regio is nog geen besluit bekend en/of genomen

Bij onze eigen onderlinge competities kunnen wij, zodra dit kan de finales van libre spelen. Bandstoten en driebanden zijn gecanceld

Rikken:

Omdat we de datum van de jaarvergadering met prijsuitreiking nog niet vast kunnen leggen maken we de uitslag van de wedstrijden bekend.

Rikken voor ouderen:

1: + wisselbeker Piet Hendrikx 504p

2: Johanna Nieuwlaat 469p

3: Wil Roeken 432p

Rikkeizer:

1: + wisselbeker Bart v Hassel 473p

2: Miet Goorden 446p

3: Madeleine Laureys en Frieda van Nijnatten 435p

De verdere rankschikking is te vinden op de pagina ‘Kaarten’ Klik hier om naar deze pagina te gaan

Medi-gym en Nispen Vocaal:

Omdat deze twee activiteiten stilliggen door de huidige omstandigheden, wordt de 2e incasso opgeschort en/of eventuele verschillen in bijdrages verrekend

Nispen 75 jaar bevrijd:

Er is in oktober verleden jaar een film gemaakt van de bevrijdingsloop door Nispennaren van Normandië naar Nispen ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding Nispen. Als de omstandigheden het toelaten willen wij deze film een jaar na data in Nisipa vertonen. Nadere informatie krijgt u later

Kruiswoordpuzzel:

Caronatijd is puzzeltijd. Deze puzzel is aangeboden door het KBO magazine “Ons”.

Klik hier om de kruiswoordpuzzel te downloaden