febuari 2021

Het bestuur van KBO Afd. Nispen wenst al haar leden en niet leden een gelukkig en gezond 2021 toe.

Corona:

In afwachting van toestemming van de overheid moeten wij helaas nog steeds al onze activiteiten uitstellen.

Als de lockdown versoepeld wordt en de vaccinatie tegen het virus ook helpt om meerdere besmettingen te voorkomen, kunnen we weer opstarten met onze activiteiten.

Zodra dit mogelijk is, laten wij u dat weten via mail, nieuwsbrief en op de website .

Er is licht aan het eind van de tunnel zeggen de instanties en daar hopen wij op.

Bijdrage medi-gym 2021

In de nieuwsbrief van december 2020 is gemeld dat de 1e termijn van de bijdrage op of rond 16 februari 2021 zou worden afgeschreven bij de deelnemers van de medi-gym.

Gezien de beperkingen op dit moment en de onzekerheid over wat in 2021 nog gaat gebeuren zal de bijdrage worden opgeschort.

Zodra er meer duidelijkheid is zult u daarover nader worden ingelicht.

Ouderadviseurs KBO-kring gemeente Roosendaal:

Heeft u als oudere ondersteuning nodig van de gemeente maak dan altijd gebruik van de vrijwillige WMO- cliëntenondersteuners van KBO -Kring gemeente Roosendaal. Voor het invullen van uw belasting, thuisadministratie en andere problemen kunt u onze adviseurs aanspreken.

Klik hier voor de namen en telefoonnummers van de adviseurs

Hieronder, in de voetnoot van de webpagina, vindt u onder ‘Volg ons’ de KBO-Brabant linken van Twitter, Facebook en YouTube.

Ook daar vindt u veel nuttige informatie en voorlichting.