Rabo Club Support:

Ook dit jaar doen we weer mee en hopen dat jullie ons weer helpen aan wat extra inkomsten voor het organiseren van onze activiteiten.

Zij die de KBO Nispen een warm hart toedragen kunnen tussen 5 en 25 oktober hun stem uitbrengen op onze vereniging. Iedere stem is welkom.

Elk lid mag 5 stemmen uitbrengen waarvan 2 stemmen op KBO-Nispen.

Stemt met de RABO-app, of via de loginpagina van de Rabobank.nl. Kies zelf regelen, dan mijn lidmaatschap en vervolgens RaboClubsupport

Biljart:

De Belgische biljartcompetities zijn weer gestart.

De wedstrijden zijn volgens wedstrijdschema, die aan de deelnemers zijn uitgereikt .

De onderlinge competitie om de KBO-Beker libre is in september gestart

Bingo:

Maandag middag 18 oktober en 15 november in Nisipa. Aanvang 13.30 uur. Dinsdagavond 2 november bingo met loterij in Nisipa Aanvang 19.30 uur

Medi-gym:

De medi-gym o.l.v. Elly van Mechelen op maandag en donderdagmorgen. Op donderdagmorgen om10.30 u

Er zijn er nog plaatsen over voor nieuw deelnemers. Opgave per telefoon 0165-537848

Bijdrage medi-gym

Nu de gymlessen begin september weer zijn begonnen zal er een aangepaste bijdrage worden verrekend van € 30, = over de periode september tot en met december 2021.

Deze bijdrage is gebaseerd op de 15 lessen die dit jaar vanaf september gepland staan.

In 2020 zijn door de deelnemers 6 lessen te veel betaald wat neerkomt op € 12, dit bedrag zal worden verrekend met de bijdrage over 2021.

Op of rond 15 oktober a.s. zal de bijdrage van € 18, =   (€ 30, = -/- € 12, =) automatisch van uw bankrekening worden afgeschreven.

Diegene die vanaf dit jaar lid zijn geworden van de medi-gym betalen € 30, = . Dit wordt ook op of rond 15 oktober a.s. automatisch afgeschreven.

Aan hen die hun lidmaatschap in 2021 hebben opgezegd zal € 12, = worden teruggestort.

Fietsen:

Op woensdag 29-09-2021 is de laatste fietstocht (met lunch) van dit seizoen.

Wandelen:

Elk woensdagmorgen vanaf Nisipa. Start 09.30 uur

Hobbyclub:

Woensdag 6 -20 okt en 3 nov in Nisipa. Aanvang 09.30 uur.

Nispen vocaal:

Repetitie op dinsdagavond 28 sept,12-26 okt,9-23 november. en 7 dec. Aanvang 19.30 uur in Nisipa

Bijdrage leden koor Nispen Vocaal

De aangepaste bijdrage over 2021 is vastgesteld op € 25, =

Op of rond 15 oktober a.s. zal dit bedrag automatisch van uw bankrekening worden afgeschreven.

Jeu de boules:

Elke woensdag in september nog vanaf 19.00 uur en in oktober vanaf 13.30 uur bij Nisipa

Modeshow:

Woensdag 24 november door Hoffmans mode Aanvang 13.30 in Nisipa . Niet- leden zijn ook welkom

Kaarten:

We gaan weer rikken.

Rikken voor Ouderen op maandag 11okt-8 nov.-13 dec. -10 jan.-14 febr.

Rikkeizer van de KBO 2022: woensdag 2-9-16-23 febr. en 2 mrt

de wedstrijden beginnen om 13.30 uur en niet leden zijn ook welkom

Busreizen:

op woensdag 24-11-2021 wordt een busreis georganiseerd naar de Kerstmarkt in Oberhausen Duitsland

klik hier voor meer informatie hierover

Hulp bij installeren Corona- Check app

Omdat een aantal leden heeft aangegeven moeite hebben met het installeren van de Corona- Check app op hun telefoon zal Jan Gelderblom bij voldoende belangstelling een middag organiseren om deze leden hiermee te helpen. Het plan is om dit op vrijdagmiddag 1 oktober te doen.

Opgaven graag per mail op KBONispen01@outlook.com

Ouder-adviseurs KBO-kring gemeente Roosendaal

Heeft u als oudere ondersteuning nodig van de gemeente maak dan altijd gebruik van de opgeleide vrijwillige wmo- cliëntenondersteuners van KBO -Kring gemeente Roosendaal. Voor het invullen van uw belasting en andere problemen kunt u onze adviseurs aanspreken

Coronatoegangsbewijs aanmaken:

Hieronder een stukje dat we hebben overgenomen uit de nieuwsbrief van KBO Heerle-Moerstraten (dit staat NIET in de papieren nieuwsbrief!)

CoronaCheck app gebruiken

U installeert de CoronaCheck app op uw smartphone Voor informatie kijk u op de site van de Rijksoverheid

Hoe maak ik een CoronaCheck op papier?

Om de QR-code voor je CoronaCheck bewijs te maken, moet je het volgende doen.

• Ga naar www.coronacheck.nl/print
    • Lees de informatie en klik een vinkje bij Ik heb de privacyverklaring gelezen.
    • Klik op Volgende.
    • Kies welke informatie het bewijs moet gebruiken: Een vaccinatie
    • Bij een vaccinatie moet je inloggen met DigiD. Klik op Maak QR-code. Er wordt een CoronaCheck bewijs met een QR-code gemaakt. Print de QR-code van het CoronaCheck bewijs.
    • Neem het papier met de QR-code mee naar het evenement of op reis.

Leden die nog geen (papieren) coronatoegangsbewijs (QR-code) hebben, kunnen 0800-1421 bellen. Ze dienen hun BSN-nummer en postcode bij de hand te houden. Kies voor het doorkiesnummer 1. Alles gaat door middel van het intoetsen van nummers op de telefoon.

Men kan ook terecht op het nummer 0800-1351, maar daar zijn vaak (lange) wachttijden. Het voordeel van dat nummer is dat men daadwerkelijk iemand aan de lijn krijgt.

Terug naar pagina ‘Nieuwsbrieven’