november 2021

Sint-Nicolaas-middag bij KBO Nispen:

Dit jaar hebben we opnieuw uit Spanje een brief ontvangen dat Sint-Nicolaas bereid is op bezoek te komen bij KBO-Nispen.

Hij komt op woensdagmiddag 1 december in Nisipa.

Naast het bezoek van de Sint is de invulling van de middag nog een surprise.

U kunt zich voor St Nicolaas middag opgeven:

1. Door de ingevulde antwoordstrook op de papieren nieuwsbrief in te vullen af te geven bij één van de bestuursleden of in Nisipa.
  2. Door een mail te sturen naar kbonispen01@outlook.com

Zilveren speld:

Mevr. Toos v.d. Mast-v.d. Sanden ontving, tijdens de jaarvergadering, als waardering voor haar inzet voor KBO-Nispen (o.a. bingo, kaarten enz.) uit handen van hoofdbestuurslid van KBO-Brabant Dhr. Stephan Vermeulen een zilveren speld met een oorkonde. Vanwege haar onderscheiding kreeg Toos vanuit het bestuur ook nog een bos bloemen uitgereikt door de voorzitter. Toos proficiat. Welverdiend.

Biljart:

De competitiewedstrijden zijn volgens wedstrijdschema, die aan de deelnemers zijn uitgereikt.

Bingo:

Dinsdagavond 2 november bingo met loterij in Nisipa. Aanvang 19.30 uur

Maandag middag 15 november in Nisipa. Aanvang 13.30 uur

Op beide bingo’s iedereen welkom.

Medi-gym:

De medi-gym o.l.v. Elly van Mechelen op maandag en donderdagmorgen

Op donderdagmorgen om10.30 uur zijn er nog plaatsen over voor nieuw deelnemers. Opgave per Telefoon; Tel 0165537848

Wandelen:

Elke woensdagmorgen vanaf Nisipa. Start 09.30 uur.

Hobbyclub:

Woensdag 3-24 nov. en 8 dec.in Nisipa. Aanvang 09.30 uur.

Nispen vocaal:

Repetitie op dinsdagavond 9-23 nov. en 7 dec. Aanvang 19.30 uur in Nisipa. Optreden 18 november.

Jeu de boules:

Elke woensdag bij goed weer vanaf 13.30 uur bij Nisipa.

Modeshow:

Woensdag 24 november door Hoffmans mode. Aanvang 13.30 uur in Nisipa. Verdere informatie op flyer bij Ons. Niet- leden zijn ook welkom .

Rikken:

Rikken voor Ouderen op maandag 8 nov.-13 dec. -10 jan.-14 febr.

Rikkeizer van de KBO 2022: woensdag 2-9-16-23 febr. en 2 mrt.

De wedstrijden beginnen om 13.30 uur en niet leden zijn ook welkom.

Kerstmarkt Oberhausen:

Zie vorige nieuwsbrief of website . Opgave tot

10 November per mail janvdh@online.nl of Tel: 06 27 06 15 20.

Kerststukjes maken:

Op 8 december in de Schalm te Heerle. Nadere informatie volgt

Kerstviering:

Op15 december. De uitnodiging in de nieuwsbrief van november

Reisloket voor informatie over OV-chipkaart:

Dit artikel staat niet op de papieren nieuwsbrief!

65 plus? Bezoek het Reisloket voor informatie, advies en gratis OV-chipkaart

Met welke bus kan ik naar mijn familie? En hoe zit dat nou met de OV-chipkaart? Bij het Reisloket kunt u terecht met al uw vragen over het openbaar vervoer. De deskundige OV-ambassadeurs nemen alle tijd voor u en weten welke vragen senioren hebben. Kom langs voor antwoord op uw praktische vragen of een persoonlijk reisadvies. In het Reisloket kunnen 65-plussers ook gratis een persoonlijke OV-chipkaart aanvragen (u bespaart € 7,50).

Het Reisloket is op dinsdag 2 november van 10.00 tot 14.00 aanwezig bij het ziekenhuis Bravis in Roosendaal. Neem voor het aanvragen van de OV-chipkaart uw legitimatiebewijs en een pasfoto mee.

Het Reisloket past in het programma ‘mentale toegankelijkheid OV’ van de Regio West-Brabant (de samenwerkende gemeenten). Sinds 2015 hebben duizenden senioren gebruik gemaakt van de persoonlijke voorlichting in het Reisloket.

Terug naar pagina ‘Nieuwsbrieven’