EXTRA  NIEUWSBRIEF  november 2021

Beste KBO-leden,

Als ik dit artikel schrijf is het maandagavond 15 november 2021. Vanmiddag was er in ons dorpshuis een geplande vergadering van het bestuur van onze KBO. En het was maar goed dat we een bestuursvergadering gepland hadden gelet op de nieuwe Corona maatregelen die afgekondigd zijn.  We hebben natuurlijk de komende activiteiten van onze vereniging besproken. Is het allemaal nog verantwoord deze te houden ?  Zeker gelet op de kwetsbare doelgroep die we nu eenmaal zijn

Op de rol stonden de Sint Nicolaasviering, de reis naar een Kerstmarkt en de modeshow. Allemaal leuke activiteiten die we graag hadden willen houden en waar ook voldoende belangstelling voor was.

Maar helaas hebben we moeten besluiten dat alle drie deze evenementen, gelet op de huidige situatie,  NIET door kunnen gaan. Nogmaals met pijn in ons hart. Maar we hopen dat U allen begrip hebt voor deze maatregel.

Waar we nog wel over nadenken is de Kerstviering. Daarvoor wachten we de persconferentie van begin december af. Bij de eerstvolgende uitgave van de ONS  kunt U al wel inschrijven voor de Kerstviering. Zet daar aub uw e-mail adres bij zodat we in geval van niet doorgaan U kunnen mailen.

Namens het bestuur van KBO-Nispen

Jac Roeken voorzitter

Extra mededelingen:

• De mensen die de reissom voor de Kerstmarktreis al hebben betaald krijgen dit bedrag automatisch teruggestort, u hoeft hiervoor niets te doen.
  • Omdat de Kerstmarktreis niet doorgaat, gaat ook de extra prikdag op 25 november bij Dr Dom niet door. U kunt de griepprik op de oorspronkelijke dag gaan halen.