07-09-2022: Najaarsreis naar de Floriade

Programma:

We vertrekken om 08:00  uur uit Nispen bij de parking van voetbalveld  NSV, waarna we op weg gaan naar Almere, onderweg maken we een stop in Houten voor koffie/thee met wat lekkers. Daarna rijden we naar Almere waar we omstreeks 10:30 uur zullen arriveren. U heeft daarna de rest van de ochtend en middag de tijd het grote Floriade terrein te bezoeken, een lunch is niet inbegrepen, U kunt een lunchpakket meenemen of iets gebruiken in één van de vele horeca-gelegenheden. Aan het eind van de middag vertrekken we weer uit Almere en stoppen onderweg bij een restaurant voor een heerlijk 3-gangen diner.

Omstreeks 20:00 uur worden we weer terug verwacht in Nispen.

Bezoekers met een beperking:

Het Floriade-park is zo toegankelijk mogelijk gemaakt voor mensen met een beperking. De helling van de wandelpaden is max. 2%.

De kabelbaan is toegankelijk met een rolstoel of een rollator, evenals de paviljoens en de restaurants, (ook de evt. verdiepingen). Van de Floriade-trein is de laatste wagon geschikt gemaakt voor mensen met een beperking.

Let wel, de Floriade is een groot terrein, het kan een leuke, maar vermoeiende dag worden.

 

Kosten en opgeven:

Wij kunnen u de dagtocht Floriade aanbieden voor € 78,50 p.p.

De reissom is inclusief verzekering en fooi voor de chauffeur. Opgave kan vóór

24 augustus  2022 via email: janvdh@online.nl – of tel. 0627061520.

S.v.p. nog geen geld overmaken, t.z.t. gebeurd de betaling d.m.v. automatische incasso.

 

Belangrijk! – Het wel/niet doorgaan van de reis is afhankelijk van het minimale aantal personen (40),  en de ontwikkelingen m.b.t. tot het Coronavirus.