Bingo

De geconcentreerde bingospelers.

In verband met de maatregelen ter beperking van de verspreiding van het corona virus zijn alle bingo’s tot nader order afgelast!

Er worden elk jaar twee bingo-series gespeeld:

• De maandagmiddag bingo’s welke elke maand (behalve augustus en december) worden gespeeld.
  • De dinsdagavond bingo’s welke 5 keer per jaar (in februari, april, juni, september en november) worden gespeeld.

Actuele informatie hierover vindt u hieronder en in de Nieuwsbrief

Op alle bingo’s is iedereen welkom

Maandagmiddag bingo:

Elke derde maandag van de maand wordt in Nisipa een middag-bingo georganiseerd.

De speeldatums in 2020 zijn: 20 januari – 17 februari – 16 maart  – 20 april – 18 mei – 15 juni – 21 september – 19 oktober en 16november.

De aanvang van de bingo-middagen is om 13.30 uur.

Iedereen is welkom, ook niet leden.

Bingo!! (bingo-avond 7 november 2017)

Dinsdagavond bingo:

Omdat er ook liefhebbers zijn die graag in de avond bingo spelen heeft de KBO-Nispen dit opgepakt, niet iedere maand maar voorlopig vijf keer per jaar.

Aan deze bingo is ook een loterij verbonden en iedereen is van harte welkom op deze avonden.

We zorgen voor mooie prijzen en de opbrengst is voor KBO-Nispen.

De speeldatums in 2020 zijn: 4 februari – 7 april – 2 juni – 8 september en 3 november.

De aanvang van de bingo-avonden is telkens om 19.30 uur.

Iedereen is welkom, ook niet leden.